Janković i njegov pokret BEZ STIDA I SRAMA: Priželjkuju NEZAVISNO KOSOVO, više i ne kriju to (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2018, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković i njegov pokret BEZ STIDA I SRAMA: Priželjkuju NEZAVISNO KOSOVO, više i ne kriju to (FOTO)

Napada sve oko sebe i ne bira sredstva

Nakon niza uvreda i poruka mržnje na Tviteru u kojima se građani pozivaju na haos i krv na ulicama, Pokret slobodnih građana na čelu sa liderom Sašom Jankovićem nastavlja i dalje sa vređanjem naroda i urušavanjem Ustava Srbije tako što se protivi odluci Vlade koja je zabranila meč Srbija-Kosovo.

Pročitajte i:

Naime, PSG Saše Jankovića protivi se odluci Vlade Srbije o zabrani igranja Reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbije u rukometu sa tzv. reprezentacijom Kosova.

Sramna odluka o zabrani utakmice rezultat je licemerja režima. PSG tvrdi da se samo iskrenom politikom i demokratskim procesom, a ne u diktaturi, može rešiti pitanje Kosova. https://t.co/U3tYVJYO9p

— Saša Janković (@Kihot_ex_of) March 23, 2018

Naime, PSG oglasio se saopštenjem u kojem smatra licemernom odluku ministra policije Nebojše Stefanovića da se otkaže meč selekcije Srbije i Kosova!

Očigledno je da Jankovićev pokret, bar to malo što ih je ostalo, pokušava da opet prevari građane navodeći da vlast pokušava da skrene pažnju sa predstojećeg susreta predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa Hašimom Tačijem.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.