Janjić: Oni koji veruju da će Srbiju pretnje primorati da prihvati sporazum žive u bajci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Mar.2021, 10:20

Janjić: Oni koji veruju da će Srbiju pretnje primorati da prihvati sporazum žive u bajci

Iguman manastira Visoki Dečani Sava Janjić izjavio je da žive u bajci oni na Kosovu i Metohiji koji veruju da bi Srbiju pretnje praktično prisilile da prihvati kosovski sporazum.

"Oni na Kosovu koji veruju da bi Srbiju pretnje praktično morale da primoraju da prihvati kosovski sporazum, kako bi imali slobodne ruke da dovrše etničko čišćenje na Kosovu, žive u bajkama", napisao je Janjić na Tviteru.

On je naveo da "ni američki ni EU političari nisu u toj priči >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 20 godina nakon svih grešaka kosovskih lidera".

Janjić je u objavi podelio i izjavu američkog izaslanika za zapadni Balkan Metjua Palmera sa naslovom "Sporazum moraju da prihvate obe strane, Beograd i Priština".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Žive u bajci oni na KiM koji misle da pretnjama mogu naterati Srbiju"

Izvor: B92, 09.Mar.2021

Dečani -- Iguman manastira Visoki Dečani Sava Janjić izjavio da žive u bajci oni na KiM koji veruju da bi Srbiju pretnje prisilile da prihvati kosovski sporazum..."Oni na Kosovu koji veruju da bi Srbiju pretnje praktično morale da primoraju da prihvati kosovski sporazum, kako bi imali slobodne ruke...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.