IGUMAN SAVA JANJIĆ NEMA DILEMU: Bajka je da će Srbiju pretnje primorati da prihvati sporazum

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2021, 11:04

IGUMAN SAVA JANJIĆ NEMA DILEMU: Bajka je da će Srbiju pretnje primorati da prihvati sporazum

Sve moraju da prihvate obe strane, Beograd i Priština

Iguman manastira Visoki Dečani Sava Janjić izjavio je da žive u bajci oni na Kosovu i Metohiji koji veruju da bi Srbiju pretnje praktično prisilile da prihvati kosovski sporazum.

- Oni na Kosovu koji veruju da bi Srbiju pretnje praktično morale da primoraju da prihvati kosovski sporazum, kako bi imali slobodne ruke da dovrše etničko čišćenje na Kosovu, žive u bajkama - napisao je Janjić na Tviteru. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

On je naveo da “ni američki ni političari Evropske unije nisu u toj priči 20 godina nakon svih grešaka kosmetskih lidera“.

Janjić je u objavi podelio i izjavu američkog izaslanika za zapadni Balkan Metjua Palmera sa naslovom "Sporazum moraju da prihvate obe strane, Beograd i Priština".

Those in #Kosovo who believe #Serbia must be practically forced w/ threats to accept a Kosovo deal in order to have free hands to complete ethnical cleansing in Kosovo, live in a fairy-tale.Neither US nor EU politicians are in that story now 20ys after all Kosovo leaders blunders pic.twitter.com/QmoFIf8mi6

— Sava Janjic (@SavaJanjic) March 8, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.