IZBODEN NAKON SUKOBA Napad na srpskog mladića u Kosovskoj Mitrovici okvalifikovan kao nanošenje teških telesnih povreda

Izvor: Press, 02.Sep.2019, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZBODEN NAKON SUKOBA Napad na srpskog mladića u Kosovskoj Mitrovici okvalifikovan kao nanošenje teških telesnih povreda

Napad na srpskog mladića D.B. na glavnom ibarskom mostu u severnoj Mitrovici okvalifikovan je kao nanošenje teških telesnih povreda, potvrdila je Kosovska policija za portal Kosovo Online.
Foto:blic
U kosovskoj policiji navode da je o incidentu u kojem je u nedelju veče povređen D.B. informisan nadležni tužilac i da je slučaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << okarakterisan kao nanošenje teških telesnih povreda. 

U policiji nisu mogli da potvrde da je napad na mladića etnički motivisan, jer tragaju za napadačem koji je nakon incidenta pobegao u južni deo Mitrovice. 
Mladić je, kako navode u policiji, izboden nožem nakon verbalnog, a potom i fizičkog sukoba sa nepoznatim napadačem, koji je pobegao.
Stanje srpskog mladića trenutno je stabilizovano i za sada je dobro, rekao je jutros Tanjugu generalni direktor Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici Milan Ivanović.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.