BRUTALAN NAPAD NA SRPSKOG DEČAKA U KOSOVSKOJ MITROVICI NA INTENZIVNOJ NEZI: Izbodeni tinejdžer nalazi se na intenzivnoj nezi pod stalnim nadzorom lekara!

Izvor: Kurir, 01.Sep.2019, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALAN NAPAD NA SRPSKOG DEČAKA U KOSOVSKOJ MITROVICI NA INTENZIVNOJ NEZI: Izbodeni tinejdžer nalazi se na intenzivnoj nezi pod stalnim nadzorom lekara!

KOSOVSKA MITROVICA - Direktor Kliničko-bolničkog centra u Kosovskoj Mitrovici Milan Ivanović izjavio je da je stanje srpskog mladića, koga je danas ranila grupa Albanaca, stabilno i da se trenutno nalazi na intenzivnoj nezi.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAPAD NA SRBE: Albanski huligani izboli maloletnika u Kosovskoj Mitrovici; Ivanović: Dečak je na intezivnoj i stabilno je (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 01.Sep.2019

Mladić srpske nacionalnosti napadnut kod glavnog mosta u Kosovskoj Mitrovici i životno je ugrožen Maloletni dečak srpske nacionalnosti D.B. izboden je nožem danas popodne na glavnom mostu u Kosovskoj Mitrovici. Njega je, prema saznanjima Novosti, napala grupa albanskih huligana...

Nastavak na Večernje novosti...

Ranjeni Srbin u Kosovskoj Mitrovici stabilno

Izvor: B92, 02.Sep.2019, 09:12

Stanje srpskog mladića, koga je napala grupa Albanaca i ubola nožem, trenutno je stabilizovano i za sada je dobro..To je izjavio generalni direktor Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici Milan Ivanović..."On je posle ranjavanja nožem u predelu levog slabinskog predela i donjeg dela grudnog koša...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.