FOTO: Šaćiri na Srbiju u kopačkama sa zastavom tzv. države Kosovo

Izvor: B92, 25.Maj.2018, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Šaćiri na Srbiju u kopačkama sa zastavom tzv. države Kosovo

Reprezentativac Švajcarske Đerdan Šaćiri objavio je na Instagramu fotografiju kopački u kojima će nastupati na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Na belim kopačkama kompanije 'Najki' dominiraju zastave reprezentacije za koju nastupa, ali i takozvane i samoproglašene države Kosovo.

Šaćiri je, poput brata Tauljanta, koji nastupa za Albaniju i bio je akter skandala na stadionu Partizana, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rođen u srpskom gradu Gnjilane na Kosovu i Metohiji, a obojica često objavljuju radikalne i neprikladne fotografije ili statove u vezi sa ovom temom.

Švajcarska će na Mundijalu nastupati u grupi zajedno sa selekcijom Srbije, kao i reprezentacijama Kostarike i Brazila, a ostaje da se vidi da li će Svetska fudbalska federacija (FIFA) još jednom ostati imuna na očigledno mešanje politike i sporta, nešto protiv čega se 'izričito' bori.

Srbija i Švajcarska sastaće se 22. juna od 20 časova u Kalinjingradu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šaćiri na Srbiju u kopačkama sa zastavom tzv. države Kosovo! (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 25.Maj.2018

Reprezentativac Švajcarske Đerdan Šaćiri objavio je na Instagramu fotografiju kopački u kojima će nastupati na Svetskom prvenstvu u Rusiji...Na belim kopačkama kompanije "Najki" dominiraju zastave reprezentacije za koju nastupa, ali i samoproglašene države Kosovo...Šaćiri je rođen u srpskom...

Nastavak na Vesti-online.com...

FOTO: Šaćiri e provocira fotografijom kopački Kosova

Izvor: Radio 021, 25.Maj.2018

Reprezentativac Švajcarske Đerdan Šaćiri objavio je na Instagramu fotografiju kopački u kojima će nastupati na Svetskom prvenstvu u Rusiji...Na belim kopačkama kompanije 'Najki' dominiraju zastave reprezentacije za koju nastupa, ali i takozvane i samoproglašene države Kosovo...Šaćiri je rođen...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.