Eurovision Kosovo prisvaja Nevenu Božović

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2019, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eurovision Kosovo prisvaja Nevenu Božović

"Nevana Božović sa Kosova predstavlja Srbiju na pesmi Evroviziji 2019", navedeno je na tviter nalogu Eurovision Kosova, nakon što je mlada pevačica Nevena Božović pobedom na Beoviziji izborila put na to prestižno takmičenje koje se ove godine održava u Telavivu.

Ta objava, uz provokativnu poruku "Ponosni smo na sve naše talentovane devojke širom sveta", izazvala je negodovanje srpskih tviteraša, poput opaski "Za početak napišite pravilno njeno ime" i "Kosovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je srce Srbije".

Na ovo je fan grupa Eurovision Kosova postavila,bez da su tačno napisali njeno ime, novu objavu sa pitanjem "Ne razumem zašto ste te toliko ljuti, Nevena je sa Kosova, i to je činjenica". Uz to je print skrin Instagram profila Nevene Božović, na kome stoji da je Nevena rođena u "Mitrovici na Kosovu."

Kosovska tviter javnost ostala je nema na oba tvita o Božovićevoj, dok je najnoviji post administratora Eurovision Kosova, o tome da jedna od tamošnjih talentovanih devojki Rita Ora najavljuje novi video, za manje od 45 minuta lajkovalo više od 1.000 ljudi.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Evrovizija 2015

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROVOKACIJE SA KOSOVA: Prisvojili našu predstavnicu za ''Evroviziju'', izazvali lavinu kritika tviteraša!

Izvor: Večernje novosti, 04.Mar.2019

"Nevana Božović sa Kosova predstavlja Srbiju na pesmi Evroviziji 2019", navedeno je na tviter nalogu Eurovision Kosova, nakon što je mlada pevačica pobedom na Beoviziji izborila put na to prestižno takmičenje BEOGRAD - "Nevana Božović sa Kosova predstavlja Srbiju na pesmi...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.