Devojčica i tri pešaka povređena u četiri udesa

Izvor: juGmedia, 21.Sep.2018, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica i tri pešaka povređena u četiri udesa

Četiri pešaka, među kojima i jedna desetogodišnja devojčica povređena su u četiri saobraćajne nezgode koje su se juče dogodile u Nišu.

„Devojčica je povređena u Ulici Kosovke devojke u 13,10 časova, nešto posle 19 časova a u ulici Vojvode Putnika povređena je devojka stara 17 godina. Na bulevaru 12. februar u 22.50 minuta povređena je dvadesetpetogodišnja devojka, a otprilike pola sata kasnije u ulici Branka Miljkovića muškarac star 53 godine“, naveli >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << su u Hitnoj pomoći. 

Prema rečima lekara, devojčica koja je juče oborena u ulici Kosovke devojke ima povrede glave, devojke imaju povrede glave i ruku, a muškarac povrede glave i grudnog koša.

Nakon ukazivanja prve pomoći, svi povređeni pešaci prebačeni su u Klinički centar Niš na dalju dijagnostiku i lečenje.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.