Niš: Za 24 sata pregažena četiri pešaka

Izvor: Mondo, 21.Sep.2018, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Za 24 sata pregažena četiri pešaka

U četiri saobraćajne nesreće koje su se u protekla 24 časa dogodile u Nišu povređena su četiri pešaka, a među njima i desetogodišnja devojčica.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Devojčica (10) je zadobila je povrede glave u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Ulici Kosovske devojke, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći u Nišu.

Dve devojke (17 i 25) povređene su u udesima u Ulici Vojvode i u Bulevaru 12. februar, a muškarac >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << (53) u nesreći koja se dogodila u Ulici Branka Miljkovića zadobio je povrede glave i grudnog koša.

Svi povređeni pešaci zbrinuti su u niškom Kliničkom centru.

Direktor Kliničkog centra Niš Zoran Radovanović najavio je danas da je otvoren tender za izgradnju heliodroma koji će olakšati prevoz pacijenata.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Niš: U četiri udesa povredjena četiri pešaka

Izvor: Beta, 21.Sep.2018

U četiri saobraćajne nesreće koje su se u protekla 24 časa dogodile u Nišu povredjena su četiri pešaka, a medju njima i desetogodišnja devojčica, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći u Nišu.Devojčica (10) je zadobila je povrede glave u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Ulici Kosovske...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.