Danas nije bio dan za informacije o ubistvu Olivera Ivanovića?

Izvor: JUGpress.com, 22.Jan.2018, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas nije bio dan za informacije o ubistvu Olivera Ivanovića?

PRIŠTINA

Za danas je bila najavljena konferencija za novinare kosovskog tužioca koji bi zvanično saopštio informacije o ubistvu Olivera Ivanovića ali je, umesto informacija, stigao demantij.

Iz Tužilaštva Kosova je medijima upućen demantij da će danas održati konferenciju za novinare.

Iz Ministarstva pravde Srbije je saopšteno da su dobili odgovor Ministarstva pravosuđa iz Prištine u kome se navodi da je Odeljenje za teška krivična dela Osnovnog tužilaštva >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u Mitrovici “izrazilo spremnost” da Tužilaštvo za organizovani kriminal u Beogrdau pruži sve podatke sa kojima raspolaže a radi “koordinisanog načina sprovodjenja istraga”.

Od tužilaštva  u Beogrdau tužilaštvo na Kosovu traži i saradnju i informacije u vezi zapaljenog vozila.

Ministarstvo pravosuđa Srbije je saopštilo da je odgovor stigao preko EULEX-a i da se u njemu navodo da će biti dostavljen izveštaj sa uvidjaja.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.