Izvor: Blic, 22.Jan.2018, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPITANO ŠEST SVEDOKA, PREGLEDANI SNIMCI Priština za danas najavila prve rezultate istrage o ubistvu Ivanovića

Priština je najavila da će danas objaviti prve rezultate istrage o ubistvu Olivera Ivanovića.

Kosovski tužilac koji vodi istragu o ubistvu Ivanovića, Šućri Sulja, rekao je u petak da bi ti rezultati uključili snimke sigurnosnih kamera, detalje o zapaljenom automobilu kao i forenzičke dokaze.

Najavio je da će u izveštaj biti uključene i izjave svedoka, a kako je za sada poznato, ispitano je njih šestoro.

Srpska policija je zatražila da učestvuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u istrazi o ubistvu Ivanovića, a srpsko Tužžilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je i sopstveni predistražžni postupak. MUP Srbije ništa zvanično nije dobilo od kosovskih istražnih organa.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojšša Stefanović rekao je juče da se čini da se kosovska istraga usmerava u pravcu da se usporava, ili da se nedovoljno brzo postupa, jer je plasirano mnogo dezinformacija.

Lider Gradanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliver Ivanovic ubijen je 16. januara ispred sedišta stranke u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Ivanović je pogođen sa šest metaka, a policija je tokom istrage pronašla zapaljeni automobil "opel astra" koji su, navodno, koristili napadači.

Kosovska policija ponudila je 10.000 evra za informacije o ubistvu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Automobil ilegalno prebačen na KiM?

Izvor: Večernje novosti, 22.Jan.2018

Kosovska policija najavila da će javnosti danas saopštiti saznanja u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici U ISTRAZI ubistva Olivera Ivanovića trenutno se utvrđuje kako je automobil za koji se sumnja da je korišćen u likvidaciji lidera GI SDP dospeo na...

Nastavak na Večernje novosti...

Priština: Nema ni konferencije, ni rezultata istrage

Izvor: RTS, 22.Jan.2018

Kancelarija glavnog kosovskog tužioca Šućri Sulje negirala je da će biti održana konferenciju za štampu, na kojoj će, kako su ranije najavili pojedini mediji, objaviti rezultate analize snimaka sigurnosnih kamera sa mesta ubistva Olivera Ivanovića. Demanti Suljine Kancelarije preneo je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.