Srbija sa Prištinom ne razmenjuje informacije o Ivanoviću

Izvor: N1 televizija, 22.Jan.2018, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija sa Prištinom ne razmenjuje informacije o Ivanoviću

Srbija ne razmenjuje nikakve informacije ni sa kim ko na Kosovu vodi istragu o ubistvu Olivera Ivanovića, kaže ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i dodaje da od kosovskih policijskih snaga Srbija nije ni tražila informacije.

Stefanović ponovo traži od Euleksa da kaže šta se dešava u istrazi i da Srbiju uključi u istragu.

A, iako je bilo očekivano da će se Tužilaštvo na Kosovu oglasiti jer su za danas najavili prve rezultate istrage o ubistvu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Olivera Ivanovića, detalja još nema.

Kako N1 saznaje u Specijalnom tuzilaštva Kosova regionalni tužilac u Mitrovici Šućri Sulja nije sazvao konferenciju za štampu i o njenom održavanju javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Iz Tuzilaštva su ranije za danas najavili prve rezultate istrage o ubistvu Oliver Ivanovića uključujući snimke bezbednosnih kamera, detalje o zapaljenom automobilu kao i forenzičke dokaze.

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj, s druge strane, kaže da se nadležne službe ozbiljno bave istragom ubistva Ivanovića.

"Tragedijom, odnosno ubistvom gospodina Ivanovića se ozbiljno bave nadležne institucije i nema bojazni za bezbednosnu situaciju", poručio je on,

Sve službe bezbednosti potvrđuju da je bezbednosno stanje na Kosovu stabilno i mirno, rekao je Haradinaj.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

UBISTVO OLIVERA IVANOVIĆA Za danas najavljeni prvi rezultati istrage, ali se Tužilaštvo ne oglašava

Izvor: Blic, 22.Jan.2018

Iako je bilo očekivano da će se Tužilaštvo na Kosovu oglasiti jer su za danas najavili prve rezultate istrage o ubistvu Olivera Ivanovića detalja još nema...Kako N1 saznaje u Specijalnom tuzilaštva Kosova regionalni tužilac u Mitrovici Šućri Sulja nije sazvao konferenciju za novinare i o njenom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.