Danas i sutra PRŽENJE, a ponedeljak nam donosi VELIKE PROMENE

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2019, 07:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas i sutra PRŽENJE, a ponedeljak nam donosi VELIKE PROMENE

Pripremite se!

U Srbiji se danas očekuje pretežno sunčano i toplo, posle podne i uveče na istoku i jugu ponegde s kratkotrajnim pljuskom s grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura od 16 do 22 stepena, a najviša dnevna od 32 do 35.

Na snazi je narandžasti meteoalarm, sem na jugozapadu zemlje i Kosovu i Metohiji.

Ono što predstavlja dodatnu zabrinutost jeste vrlo visoko UV zračenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje iznosi vrednosti 9 i 10.

I u Beogradu pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 22, a najviša dnevna oko 35 stepeni.

U nedelju pretežno sunčano i toplo s maksimalnom temperaturom od 32 do 34 stepena, a posle podne i uveče uz lokalni razvoj oblačnosti s kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom.

Od ponedeljka promenljivo oblačno, malo svežije ali i dalje toplo i sparno, mestimično s pljuskovima s grmljavinom. Maksimalna temperatura naredne nedelje u većini mesta od 28 do 31 stepena.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.