Danas pretežno sunčano i toplo

Izvor: Beta, 14.Jun.2019, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas pretežno sunčano i toplo

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, a posle podne i uveče na istoku i jugu ponegde sa kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se od 16 do 22 stepena, a najviša dnevna od 32 do 35 stepeni Celzijusa.U Beogradu će danas biti pretežno sunčano i toplo. Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura biće oko 22,  a najviša dnevna oko 35 stepeni.Očekivana biometeorološka situacija izazvaće uobičajene tegobe kod većine hronično obolelih osoba. Preporučuje se primena adekvatne zaštite od UV zračenja.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I danas pretežno sunčano i toplo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2019, 00:27

U Srbiji se danas očekuje pretežno sunčano i toplo, posle podne i uveče na istoku i jugu ponegde s kratkotrajnim pljuskom s grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS)...Vetar slab i umeren, jugoistočni...Jutarnja temperatura od 16 do 22 stepena, a najviša dnevna...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.