Sutra pretežno sunčano i toplo

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jun.2019, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra pretežno sunčano i toplo

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i toplo, a posle podne i uveče na istoku i jugu ponegde sa kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se od 16 do 22 stepena, a najviša dnevna od 32 do 35 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i toplo. Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura biće >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << oko 22, a najviša dnevna oko 35 stepeni.

U Srbiji će u nedelju biti pretežno sunčano i toplo sa maksimalnom temperaturom od 32 do 34 stepena, a posle podne i uveče uz lokalni razvoj oblačnosti sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom. Od ponedeljka će biti promenljivo oblačno, malo svežije ali i dalje toplo i sparno, mestimično sa pljuskovima sa grmljavinom izraženijim u prvoj polovini nedelje. Maksimalna temperatura naredne nedelje će biti od 28 do 31 stepen Celzijusa.

Očekivana biometeorološka situacija izazvaće uobičajene tegobe kod većine hronično obolelih osoba. Preporučuje se primena adekvatne zaštite od UV zračenja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas pretežno sunčano i toplo

Izvor: Beta, 14.Jun.2019

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, a posle podne i uveče na istoku i jugu ponegde sa kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se od 16 do 22 stepena, a...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.