Izvor: Blic, 22.Nov.2018, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorski ministar: Zašto Srbija pravi dramu oko podrške Kosovu

Ministar spoljnih poslova Crne Gore Srđan Darmanović izjavio je danas da ne zna zašto se u Srbiji "pravi drama" oko crnogorske podrške članstvu Kosova u Interpolu, jer je Crna Gora i ranije tako glasala.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crna Gora i Makedonija potpisale ugovor o imovinsko-pravnim odnosima

Izvor: Blic, 22.Nov.2018

Ministar inostranih poslova Crne Gore Srđan Darmanović i makedonski ministar spoljnih poslova Nikola Dimitrov potpisali su danas ugovor o međusobnom uređenju imovinsko-pravnih odnosa kojim je, kako je ocenjeno, napravljen korak napred u jačanju ugovorne baze dve države.

Nastavak na Blic...

Darmanović: Zašto Srbija pravi dramu, i ranije smo glasali za Kosovo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Nov.2018

Ministar spoljnih poslova Crne Gore Srđan Darmanović izjavio je da ne zna zašto se u Srbiji "pravi drama" oko crnogorske podrške članstvu Kosova u Interpolu, jer je Crna Gora i ranije tako glasala..."Ne znam zašto se u Srbiji pravi tolika drama oko toga. Mi smo već jednom glasali za prijem Kosova,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.