Vulin crnogorskom ministru: Nije drama nego farsa

Izvor: B92, 22.Nov.2018, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin crnogorskom ministru: Nije drama nego farsa

Beograd -- Ministar odbrane Srbije izjavio danas da niko u Srbiji ne pravi dramu oko podrške Crne Gore ulasku Kosova u Interpol i da smatra da je to farsa.

"Niko ne pravi dramu oko podrške Crne Gore za članstvo narko kartela sa Kosova u Interpolu. I nema ništa nepoznato u stavu Crne Gore da su veze između narko klanova te zemlje i Kosova vrednije od veza između Srbije i Crne Gore. Svako bira svoje prijatelje i prioritete", poručio je Vulin crnogorskom ministru spoljnih poslova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srđanu Darmanoviću.

Darmanović je ranije, podsetimo, rekao da ne zna zašto se u Srbiji "pravi drama" oko tog pitanja.

"Nema drame, ima samo farse s lažnom državom Kosovo koju Crna Gora zastupa sa više žara od Albanije. A nije ni to nepoznato, slične pojave je Njegoš već opisao", rekao je Vulin u Nemačkoj, gde prisustvuje prijemu prvog helikoptera H 145 M za Vojsku Srbije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin o izjavi Darmanovića: Nije drama nego farsa

Izvor: RTS, 22.Nov.2018

Ministar odbrane Srbije kaže da niko u Srbiji ne pravi dramu oko podrške Crne Gore ulasku tzv. države Kosovo u Interpol i da smatra da je to farsa, saopšteno je iz Ministarstva odbrane. . "Niko ne pravi dramu oko podrške...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.