Bivši pripadnici MUP Srbije prelaze u Policiju Kosova

Izvor: SandzakInfo.net, 19.Avg.2013, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši pripadnici MUP Srbije prelaze u Policiju Kosova

Dnevni list "Tribuna" objavio je, pozivajući se na izvore bliske delegaciji Prištine za tehnički dijalog u Briselu, da se zvanična Priština složila sa prijedlogom Beograda da 280 bivših pripadnika MUP-a Srbije na sjeveru Kosova bude dio Policije Kosova, prenosi info.ks.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SandzakInfo.net...






Povezane vesti

Zakletva pominje kosovske zakone, ali ne i Republiku Kosovo

Izvor: Blic, 20.Avg.2013, 11:05

U zakletvi koju treba da polože bivši pripadnici MUP-a Srbije koji će postati deo Policije Kosova, pominje se da će raditi po kosovskim zakonima i samo za Policiju Kosova, ali se ne pominje Republika Kosovo, piše danas dnevnik "Tribuna"...Po tom dnevniku koji navodi da je imao uvid u konačni tekst...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakInfo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakInfo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.