Izvor: Pančevac-online.com, 28.Jun.2023, 21:15

ŽELEZNIČAR STARTOVAO POBEDOM: U prvoj prijateljskoj utakmici savladali Kolubaru sa 2:1 FOTO

Ako se po jutru dan poznaje pred fudbalerima Železničara je uspešna sezona u Super ligi. Oni su danas odigrali prvu prijateljsku utakmicu i u Lazrevcu su savladali Kolubaru sa 2-1 (1-0). Golove su postigli novo pojačanje Evgenij Pavlov i Luka Petrović. Novi šef stručnog štaba pančevačke ekipe Predrag Rogan sigurno može da bude zadovoljan učinkom […] The post ŽELEZNIČAR STARTOVAO POBEDOM: U prvoj prijateljskoj utakmici savladali Kolubaru sa 2:1 FOTO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Železničar pobedio Kolubaru u prvoj pripremnoj utakmici

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Jun.2023

PANČEVO – Fudbalski klub Železničar odigrao je prvu pripremnu utakmicu pred debi u društvu superligaša. Gostovali su u Lazarevcu, gde su savladali Kolubaru 1:2 (0:1). Već u 8. minutu, na asistenciju Strahinje Jovanovića, novo pojačanje, Evgenij Pavlov doveo je Železničar u vođstvo od 0:1....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.