Izvor: MozzartSport.com, 16.Okt.2021, 21:46

Veliki Zvezdin gest: Dres za Žapca iz Velikih Crljena

Bivši novinar Sporta i sekretar Kolubare dobio poklon od Mitra Mrkele

Crvena zvezda je protutnjala kroz Lazarevac. Šest golova postigli su za poluvreme učenici Dejana Stankovića i u velikom stilu najavili duel protiv Midtjilanda u Danskoj. Međutim, potez dana, bar kada je reč o predstavnicima kluba sa Marakane, desio se pre prvog sudijskog zvižduka.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela uručio je poklon nekadašnjem novinaru i uredniku >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Sporta, te sekretaru Kolubare Miloju Radičeviću.

Radičević, u fudbalskim i novinarskim krugovima poznatiji kao Žabac iz Velikih Crljena, borio se u prethodnom periodu sa dijabetesom, nekoliko meseci proveo je i na bolničkom lečenju. Ali očigledno je da je taj turoban period iza njega. Crvena zvezda je pokušala i verovatno uspela da Radičeviću ulepša dana.

Mrkela i Radičević su godinama uspešno sarađivali dok je aktuelni sportski direktor Crvene zvezde bio na čelnim pozicijama FS Beograda. Znao je Mrkela koji broj da odabere, kao asocijaciju na najveći klupski uspeh Crvene zvezde.

Radičević često pominje Bari i parafrazira reči legendarnog navijača crveno-belih Borislava Jakovljeva:

„Sine, od kada smo osvojili Bari ja sam mrtav čovek. Od tada hodam po oblacima“.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.