Izvor: HotSport.rs, 13.Jan.2024, 16:15

VOJVODINA ULAZI SA DVA OZBILJNA POJAČANJA U DRUGU POLESOZNU: Reprezentativni golman i Zvezdino dete stigli u Novi Sad! (FOTO)

Sjajan posao za Novosađane Dosadašnji golman niškog Radničkog, Dragan Rosić rođen je 22. septembra 1996. godine u Užicu, a ponikao je u lokalnom klubu Jedinstvo Putevi. Od 2016. do 2019. godine bio je član Mladosti iz Lučana, iz koje je tokom 2017. bio na pozajmici u Kolubari. Veliki inostrani transfer ostvario je 2019. godine kada ... Read more
The post VOJVODINA ULAZI SA DVA OZBILJNA POJAČANJA U DRUGU POLESOZNU: Reprezentativni golman i Zvezdino dete stigli u Novi Sad! (FOTO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Kolubara

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

‘STARA DAMA’ SE OZBILJNO POJAČAVA: Novi golman i nekadašnja uzdanica Crvene zvezde stigli na Karađorđe!

Izvor: HotSport.rs, 13.Jan.2024

Dragan Rosić i Vukan Savićević su prva pojačanja Vojvodine u zimskom prelaznom roku! Dosadašnji golman niškog Radničkog, Dragan Rosić rođen je 22. septembra 1996. godine u Užicu, a ponikao je u lokalnom klubu Jedinstvo Putevi. Od 2016. do 2019. godine bio je član Mladosti iz Lučana, iz koje...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.