Izvor: Danas, 27.Apr.2023, 13:59

Radnici Kolubare najavili blokadu Ibarske magistrale ako ne dobiju odgovor od Ministarstva o planovima za rudnik

Radnici okupljeni oko Radnog tela - Jedinstvo Kolubare najavili su danas da će posle praznika na sat vremena blokirati Ibarsku magistralu kod jezera Očaga u Lazarevcu ukoliko ne dobiju odgovore od Ministarstva rudarstva i energetike i Vlade Srbije kakvi su planovi za Rudarski basen "Kolubara".
Pogledaj vesti o: Kolubara

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Radnici rudnika Kolubara: Sumnjamo da će prodati EPS, posle 1. maja blokada magistrale kod Lazarevca

Izvor: Beta Video, 27.Apr.2023

BEOGRAD - Radnici rudarskog basena ``Kolubara``, okupljeni danas ispred Elektroprivrede Srbije (EPS), rekli su da nakon prelaska EPS-a u akcionarsko društvo ne mogu da ne sumnjaju u to da preduzeće neće biti prodato i najavili su novi protest nakon 1. maja, kada će blokirati magistralu kod Lazarevca,...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.