Prva liga Srbije: Pobeda Piroćanaca, poraz Dinama i remi Dubočice

Izvor: JužneVesti.com, 01.Mar.2021, 11:12

Prva liga Srbije: Pobeda Piroćanaca, poraz Dinama i remi Dubočice

Pobeda, remi i poraz - učinak su ekipa sa juga Srbije u 19. kolu Prve lige Srbije. Radnički iz Pirota savladao je imenjaka iz Sremske Mitrovice (1:0), Dubočica je remizirala bez golova u Kragujevcu, dok je Dinamo minimalnim rezultatom poražen u Lazarevcu od Kolubare.

Do značajne pobede u borbi za opstanak došli su Piroćanci, u meču u kome nije bilo puno prilika na obe strane. Nekoliko udaraca sa distance u prvom poluvremenu nije promenilo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << rezultat, a u nastavku igre viđena je bolja igra sa više šansi pred oba gola.

Odlučio je momenat iz 75. minuta kada se napadač domaćih Georgijevski nakon duplog pasa u protivničkom šesnaestercu odlično snašao i doneo vođstvo Radničkom.

Imali su gosti šansu da iz Pirota odu neporaženi, nakon greške fudbalera Radničkog, napadač tima iz Sremske Mitrovice našao se oči u oči sa Dokićem, ali je u poslednjem trenutku uklizavanjem intervenisao štoper Kostić Milutinović i izbacio loptu u korner.

Nakon boda protiv drugoplasiranog Trajala, fudbaleri Dubočice osvojili su bod i na gostovanju u Kragujevcu lideru prvenstva, ekipi Radničkog.

Kragujevčani su imali terensku inicijativu, Leskovčani su šansu tražili iz kontranapada, ali ni jedna ekipa nije ozbiljnije zapretila, pa se na kraju meč završio bez golova.

Samo jedan gol viđen je u Lazarevcu i to u mreži Dinama iz Vranja. Opredelili su se Vranjanci na odbranu sopstvenog gola, tražili šansu iz kontri koih je bilo malo, a gotovo cela utakmica igrana je pred njihovim golom.

Pobedu Lazarevčanima doneo je Janković je u 34. minutu, a uz terensku inicijativu domaćih nije viđeno puno izglednih šansi.

Nakon ovog kola Dubočica se nalazi na 11. mestu sa 24 boda, Radnički ima bod manje i poziciju niže je na tabeli, dok su Vranjanci sa 18 bodova nalaze na 16. mestu.
Pogledaj vesti o: Kolubara,   Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.