Prevrnuo se autobus kod Lazarevca, ima povređenih

Izvor: Mondo, 24.Jan.2019, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevrnuo se autobus kod Lazarevca, ima povređenih

Lastrin autobus koji je prevozio radnike Rudarskog basena Kolubara prevrnuo se jutros nedaleko od Lazarevca, na putu Kruševica - Rudovci.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Prema poslednjim informacijama, povređene su tri osobe, a autobus je saobraćao na relaciji Vreoci - Bistrica - Lazarevac.

Nesreća se desila oko 7.30 časova, javio je Kurir.

Prema nezvaničnim informacijama, vozač je izgubio kontrolu nad vozilom, a put je kako kažu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << očevici bio prekriven snegom.

Autobus je sleteo sa kolovoza i prevrnuo se na bok.

Srbija pod snegom, a tek će da pada! (FOTO)

Policija je izvršila uviđaj, a povređeni su prevezeni u Hitnu službu DZ Lazarevca, dok je jedna osoba upućena u Urgentni centar u Beogradu.

Kolaps u Beogradu! (FOTO)

Vozačima se savetuje da u ovom delu voze pažljivo, jer je put klizav.

OPREZ zbog snega na putevima!
Pogledaj vesti o: Kolubara,   Kruševac

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

HAOS KOD LAZAREVCA Prevrnuo se Lastin autobus koji prevozi radnike "Kolubare", povređene tri osobe

Izvor: Blic, 24.Jan.2019

Lastin autobus koji je prevozio radnike Rudarskog basena Kolubara prevrnuo se jutros nedaleko od Lazarevca, na putu Kruševica - Rudovci. Prema poslednjim informacijama, povređene su tri osobe, a autobus je saobraćao na relaciji Vreoci - Bistrica - Lazarevac.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.