Petar Grbić: I mi se pitamo u nedelju

Izvor: Mondo, 28.Sep.2018, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petar Grbić: I mi se pitamo u nedelju

Fudbaler Radničkog pred duel sa svojim bivšim klubom u Superligi najavljuje igru na pobedu i tri boda za drugo mesto.

Posle "večitog derbija" i gostovanja Kolubari u prvoj rundi Kupa Srbije, fudbalere Partizana čeka novi prvenstveni derbi. Ovaj put "parni valjak" će igrati na Čairu, gde ga čeka Radnički i nekadašnji fudbaler crno-belih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Petar Grbić

Nišlije imaju najbolji start u istoriji kluba i sa 20 bodova nalaze se na drugom mestu, koliko ima i trećeplasirani Partizan.

"Ovo je svakako apsolutni derbi, jer će se sastati ekipe koje imaju identičan skor u prvih devet kola i imaju najviše moguće ambicije u nastavku sezone. Očekuje nas težak i zahtevan meč protiv jakog protivnika, ali mi smo svesni naših kvaliteta i činjenice da igramo kod kuće, tako da smo spremni da odigramo najbolje što možemo i opravdamo trenutnu poziciju na tabeli", rekao je Grbić, nekadašnji član Partizana, na konferenciji za medije.

On je dodao da o kvalitetu Partizana ne treba trošiti reči.

"Iza njih je jedna vrhunska utakmica protiv Crvene zvezde, dobro smo mogli da vidimo sve njihove vrline i znamo koliko je težak izazov pred nama. Ipak, ja verujem u Radnički, igramo sve bolje i bolje kako sezona odmiče i oćekujem da i u nedelju nastavimo niz pozitivnih rezultata".

Grbić ističe da je Partizan od dolaska Zorana Mirkovića značajno napredovao.

"Agresivni su, disciplinovani, svaki igrač zna šta treba da radi na terenu, što se najbolje videlo u derbiju sa Zvezdom. Imaju i pojedince koji odskaču, kao što je Marko Janković, po mom mikšljenju najbolji fudbaler lige. Ipak, i pored svih njihovih kvaliteta, smatram da ćemo se mi dosta pitati u nedelju. Trener Nenad Lalatović ih je odlično analizirao, predočio nam kako treba da se postavimo na terenu, a mi apsolutno imamo snage i znanja da sve to sprovedemo u delu i osvojimo tri boda pred našom publikom", poručio je Grbić.

Utakmica između Radničkog i Partizana igra se u nedelju od 19 sati.

TABELA: Crvena zvezda 25, Radnički 20, Partizan 20, Čukarički 18, Mladost 18....

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnički protiv Partizana za overu drugog mesta

Izvor: JužneVesti.com, 28.Sep.2018

U derbiju 10. kola Superlige u nedelju, 30. septembra na stadionu "Čair" sastaće se Radnički i Partizan, ekipe koje dele drugu poziciju sa po 20 bodova. Prvotimac kluba iz Niša Petar Grbić veruje da će tribine biti pune, a da publiku čeka pravi spektakl.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.