Partizanov zaboravljeni Makedonac - On će u sredu predvoditi napad Kolubare

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2018, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanov zaboravljeni Makedonac - On će u sredu predvoditi napad Kolubare

Zanimljiv podatak za navijače Partizana pred sutrašnji duel sa Kolubarom u Lazarevcu.

Žreb za 1/16 finala Kupa Srbije poslao je branioca trofeja na megdan srpskoligašu iz Lazarevca.

Kolubara će u sredu ugostiti Partizan i pokušati da napravi prvorazredno iznenađenje.

Sutrašnja utakmica biće prva takmičarska između dva pomenuta kluba, a zanimljivo je nekoliko podataka. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Svih deset prijateljskih mečeva između Kolubare i Partizana odigrano je u Lazarevcu, a domaćin je dva puta uspeo da savlada rezerviste kluba iz Humske.

Treba reći i to da za Kolubaru u tekućoj sezoni nastupa i bivši napadač Partizana Dragan Čadikovski (36) koji je krajem prošle decenije branio crno-bele boje i na 22 takmičarska meča postigao 5 golova.

Utakmica 1/16 finala Kupa Srbije između Kolubare i Partizana igra se u sredu od 15 časova.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kup: Partizan kreće iz Lazarevca, superligaški okršaj u Lučanima

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2018, 10:30

Četrnaest od šesnaest utakmica 1/16 finala Kupa Srbije na programu je u sredu. Program počinje u Lazarevcu gde branilac trofeja gostuje Kolubari...Završnica najmasovnijeg fudbalskog takmičenja u Srbiji startuje danas mečevima 1/16 finala. Dve utakmice biće naknadno odigrane, a odložene su zbog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.