PLS - Ludnica u Milanovcu za pobedu Metalca, Pazarcima četvrti uzastopni poraz, Kragujevčani se bude

Izvor: Sportske.net, 13.Nov.2019, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLS - "Ludnica" u Milanovcu za pobedu Metalca, Pazarcima četvrti uzastopni poraz, Kragujevčani se bude

Luda utakmica u Milanovcu gde su domaći stigli do tri boda u nadoknadi vremena sa dva igrača manje.

Biće veoma zanimljivo do kraja Prve lige Srbije.

I ovoga puta smo videli klizanje prvoplasirane ekipe, Zlatibor je u Čajetini odigrao samo 1:1 protiv Radničkog iz Pirota, a do sada drugoplasirana ekipa Grafičara je izgubila 3:1 od Kolubare u Lazarevcu.

Ipak, Metalac je uspeo od vodećih timova >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da pobedi, i to u veoma ludoj utakmici.

U Milanovcu je domaćin vodio sa 2:0 golovima Ješića i Katanića, da bi gosti preko Stamenkovića i Stevanovića iz penala u 88. minutu stigli do izjednačenja.

Do kraja utakmice domaći ostaju sa dva igrača manje, ali ni to ih nije sprečilo da slave golom u 5. minutu nadoknade preko Vranjanina.

Da napomenemo da je i trener gostiju Antić takođe dobio crveni karton.

Pobedio je konačno i Radnički iz Kragujevca i to na "Čika Dači", danas je savladana ekipa Bačke sa 2:1. Nikodijević i Kovačević su doveli domaće u prednost od 2:0, da bi Stojanović smanjio u 90. minutu.

Evo i svih rezultata:

Budućnost Dobanovci - Smederevo 3:1

Radnički Kragujevac - Bačka 2:1

Sinđelić - Kabel 1:1

Žarkovo - Zemun 0:1

Zlatibor - Radnički Pirot 1:1

Metalac - Dinamo 3:2

Kolubara - Grafičar 3:1




Trajal - Novi Pazar 1:0

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.