Najviše zaraženih u Beogradu, Nišu i Kolubarskom okrugu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2020, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najviše zaraženih u Beogradu, Nišu i Kolubarskom okrugu

Najviše obolelih od koronavirusa je u Beogradu - 177, Kolubarskom okrugu - 42 i Nišu - 40, saopštila je danas v.d. direktorka Instituta "Batut" Verica Jovanović.

Ona je na konferenciji za novinare rekla da se broj obolelih posmatrano po gradovima menja iz sata u sat i da će se detaljna analiza prezentovani samo jednom ili dva puta dnevno, kako se ne bi objavljivali različiti podaci.

"Nema nikakvih tajni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << biće objavljena dodatna analiza. Predstavićemo sve rezultate i vama i Svetskoj zdravstvenoj organizaciji. Tajne su ovde zabranjene", naglasila je Jovanović i zamolila novinare da imaju strpljenja.

Sve administrativne mere koje su uvedene su samo način da se ne dozvoli veoma brzo širenje bolesti među našim građanima, poručila je ona.

Zahvalila je svima u zdravstvenom sektoru na velikoj saradnji i podršci, kao i Ministarstvu zdravlja, a posebno službi hitne medicinske pomoći koja je tu na svaki poziv.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.