Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Apr.2023, 16:16

Na području TE Kolubara prekoračene remedijacione vrednosti arsena

Na četiri lokacije na području Termoelektrane Kolubara u Velikim Crljenima utvrđeno je da su prekoračene remedijacione vrednosti arsena, a na svim mernim mestima prekoračene su maksimalno dozvoljene vrednosti drugih zagađujućih materija u zemljištu, pokazuju podaci ispitivanja koje je Javno preduzeće Elektroprivreda Srbije dostavilo Agenciji za zaštitu životne sredine.
Pogledaj vesti o: Kolubara,   EPS

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Na području TE Kolubara prekoračene remedijacione vrednosti arsena

Izvor: Beta, 21.Apr.2023

Na četiri lokacije na području Termoelektrane Kolubara u Velikim Crljenima utvrđeno je da su prekoračene remedijacione vrednosti arsena, a na svim mernim mestima prekoračene su maksimalno dozvoljene vrednosti drugih zagađujućih materija u zemljištu, pokazuju podaci ispitivanja koje je Javno...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.