Mrkić: Na pobedu protiv Kolubare, ne razmišljamo o drugom ishodu

Izvor: JužneVesti.com, 17.Avg.2022, 09:03

Mrkić: Na pobedu protiv Kolubare, ne razmišljamo o drugom ishodu

"Da je bilo dobro, ja sada ne bih bio ovde", prve su reči koje je izgovorio novi trener Radničkog iz Niša Saša Mrkić. Svestan je problema koje tim ima, ali ističe da će ići samo na pobedu protiv Kolubare u Lazarevcu u zaostalom meču trećeg kola Superlige večeras od 19 sati.

Samo četiri dana od postavljenja za novog trenera, Sašu Mrkića očekuje duel protiv Kolubare, ekipe koja ima >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << po pobedu i poraz i tri remija.

Ima problema, nisam zatekao dobru situaciju u timu, ali nije mi prvi put da preuzimam Radnički u delikatnom trenutku. Ono što je svima jasno je da ovaj tim ima problem sa samopouzadnjem i veoma loš učinak u defanzivi. Ofanziva je dobra i tu neću puno menjati, ali u ova tri dana sam mnogo pažnje obratio na odbranu. Moramo rešiti pitanje centralnog štopera. Jamkam se nedavno oporavio od malarije i još nije fit, Savić je dugo bio povređen, a Etungu Amogu mi je još uvek misterija. Nedavno je stigao i još mu treba vremena da se uklopi - priča Mrkić.

Njegova ideja je da ekipa igra u formaciji 4-2-3-1.

Ako ne uspem da uigram problematičnu zadnju liniju, moraćemo da igramo sa trojicom štopera za početak. I pored svega, ja sam optimista. Vojnik sam ovog kluba, zahvalan sam na ukazanom poverenju i spreman sam da ekipu povučem prema napred - dodao je Mrkić.

Sa dva boda Radnički je pretposlednji, a priliku da upiše prvu pobedu u sezoni imaće u Lazarevcu.

Idemo na pobedu. Nemamo prostora za drugačije razmišljanje. Biće teško, Kolubara je dobra ekipa, bili su odlični pre nekoliko dana protiv Vojvodine. Mi ćemo na dan utakmice imati lakši trening u Lazarevcu, jer prosto moram da otklonim neke dileme u zadnjoj liniji. U napadu nemam dilema i osloniću se na već proverene snage - istakao je Mrkić.

Utakmica u Lazarevcu počinje u 19 sati, a prenos je na TV arena sport 1.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnički je počeo sezonu igranjem Evrope, a sada je zakucan za dno

Izvor: B92, 17.Avg.2022

Fudbaleri Kolubare pobedili su Radnički iz Niša rezultatom 1:0 u zaostalom meču trećeg kola Superlige Srbije...Nišlije su nastavile da tonu, pa su i osmi meč od početka sezone ostale bez pobede...Ekipa koja je sezonu počela igranjem kvalifikacija za Evropu (Ligu konferencija) sada se nalazi na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.