Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:35, 17. 8. 2022.

| Sport

Mrkić: Na pobedu protiv Kolubare, ne razmišljamo o drugom ishodu

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Saša Mrkić
"Kad je frka, tu je Mrka"; foto: FK Radnički Niš

"Da je bilo dobro, ja sada ne bih bio ovde", prve su reči koje je izgovorio novi trener Radničkog iz Niša Saša Mrkić. Svestan je problema koje tim ima, ali ističe da će ići samo na pobedu protiv Kolubare u Lazarevcu u zaostalom meču trećeg kola Superlige večeras od 19 sati.

Samo četiri dana od postavljenja za novog trenera, Sašu Mrkića očekuje duel protiv Kolubare, ekipe koja ima po pobedu i poraz i tri remija.

Ima problema, nisam zatekao dobru situaciju u timu, ali nije mi prvi put da preuzimam Radnički u delikatnom trenutku. Ono što je svima jasno je da ovaj tim ima problem sa samopouzadnjem i veoma loš učinak u defanzivi. Ofanziva je dobra i tu neću puno menjati, ali u ova tri dana sam mnogo pažnje obratio na odbranu. Moramo rešiti pitanje centralnog štopera. Jamkam se nedavno oporavio od malarije i još nije fit, Savić je dugo bio povređen, a Etungu Amogu mi je još uvek misterija. Nedavno je stigao i još mu treba vremena da se uklopi - priča Mrkić.

Njegova ideja je da ekipa igra u formaciji 4-2-3-1.

Ako ne uspem da uigram problematičnu zadnju liniju, moraćemo da igramo sa trojicom štopera za početak. I pored svega, ja sam optimista. Vojnik sam ovog kluba, zahvalan sam na ukazanom poverenju i spreman sam da ekipu povučem prema napred - dodao je Mrkić.

Sa dva boda Radnički je pretposlednji, a priliku da upiše prvu pobedu u sezoni imaće u Lazarevcu.

Idemo na pobedu. Nemamo prostora za drugačije razmišljanje. Biće teško, Kolubara je dobra ekipa, bili su odlični pre nekoliko dana protiv Vojvodine. Mi ćemo na dan utakmice imati lakši trening u Lazarevcu, jer prosto moram da otklonim neke dileme u zadnjoj liniji. U napadu nemam dilema i osloniću se na već proverene snage - istakao je Mrkić.

Utakmica u Lazarevcu počinje u 19 sati, a prenos je na TV arena sport 1.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Var tehnolog

    18:20 // 17. 8. 2022.

    Novi fosili: E, oj Sasa...! Na brzinu se nista ne radi ! Jel ti objasnili sistem " tri za tri" i da se kladionice pitaju ?

  • Бата Рака из Ниш

    11:40 // 17. 8. 2022.

    Не да не размишљате о другом исходу
    већ уопште не размишљате!

  • Gale

    11:08 // 17. 8. 2022.

    Uprava napolje

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: