Kecap za trijumf Trajala protiv Novog Pazara

Izvor: SandzakPress.net, 13.Nov.2019, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kecap za trijumf Trajala protiv Novog Pazara

Fudbaleri Trajala pobedili su večeras u Kruševcu ekipu Novog Pazara sa 1:0, u poslednjoj utakmici 19. kola Prve lige Srbije. Tri boda domaćinu doneo je Admir Kecap u 66. minutu. Pazar je doživeo četvrti poraz u nizu i trenutno je deveti na tabeli sa 25 bodova, dok je Trajal na 12. mestu i ima dva boda manje. Novi Pazar će u sledećem kolu dočekati Kolubaru iz Lazarevca, a Trajal će gostovati ekipi Zemuna. (rtvnp)
Pogledaj vesti o: Kolubara,   Kruševac

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Južnjaci bez pobede u vanrednom kolu Prve lige

Izvor: JužneVesti.com, 14.Nov.2019, 11:37

Bez pobeda vratili su se predstavnici juga Srbije sa gostovanja u 19. kolu Prve lige Srbije, ali zadovoljniji mogu da budu fudbaleri pirotskog Radničkog koji su osvojili bod protiv lidera ekipe Zlatibora. Dinamo je na povratku Dragana Antića Recka na klupu doživeo poraz u 10. minutu nadoknade u Gornjem...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.