Ekonomac plesao Limanom

Izvor: KGsport.info, 01.Feb.2013, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekonomac plesao Limanom

Fudbaleri Ekonomca zabeležili su pobedu u premijernom meču 9. kola Prve futsal lige Srbije, savladavši u Novom Sadu ekipu Tango Limana sa 6:4 (4:1).
Za popularne „studente“ na ovom meču je debitovao iskusni Borko Surudžić, pojačanje iz Kolubare, koji je pre dve nedelje presudio Kragujevčanima na gostovanju u Lazarevcu.
I upravo je novopridošli Surudžić prvi zatresao mrežu gostiju >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << u 3. minutu igre.
Međutim, jako dobra domaća ekipa vrlo brzo stiže do izjednačenja preko Rakića, da bi onda usledila prava kanonada od strane igrača Ekonomca.
Najpre je Rajčević u 11. minutu ponovo doveo Ekonomac u vođstvo, a dva minuta kasnije, „studenti“ preko Kocića i odmah potom Vesića, stiču ubedljivu prednost od 4:1, sa kojom odlaze na odmor.
U nastavku domaći kreću angažovanije, pa već u 25. minutu postižu novi pogodak, a strelac je ponovo Rakić.
Četiri minuta kasnije, Ekonomac uzvraća i preko sjajnog Jakova Grcića, hrvatskog reprezentativca, stiže do petog gola.
Da je zaista vrhunski igrač malog fudbala, Milan Rakić je pokazao tako što je u 33. minutu postigao i svoj treći gol na utakmici, ali ni to nije bilo dovoljno, pošto je samo minut kasnije stigao odgovor sa druge strane, od Mladena Kocića, koji je postigao svoj drugi gol na meču.
Do kraja je samo Stanojević u poslednjem minutu utakmice, uspeo da ublaži poraz domaćina.
Ekonomac se ovom veoma važnom pobedom zadržao na vrhu tabele, a u narednom kolu dočekaće ekipu Smedereva.
 
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

PFL - Šampion preživeo Novi Sad

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2013, 13:11

U Novom Sadu je odigran prvi meč devetog kola Prve futsal lige a ispostavilo se da je Tango Liman jedna od najkvalitetnijih ekipa u ligi jer je parirala favorizovanom Ekonomcu tokom većeg dela meča.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.