Dupla kruna za „Čika Matine“ pionirke u Gornjem Milanovcu

Izvor: KGsport.info, 29.Apr.2018, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dupla kruna za „Čika Matine“ pionirke u Gornjem Milanovcu

Kragujevački „Čika Mata“ okitio se sa dve titule u konkurenciji pionirki na Prvenstvu Srbije u gađanju serijskom vazdušnom puškom, koje je održano u Gornjem Milanovcu. Teodora Vukojević domogla se zlata u pojedinačnoj konkurenciji, a posada „Čika Mate“ bila je najbolja u ekipnom plasmanu.
Vukojevićeva je trijumfovala sa 187 pogođenih krugova, što je ujedno bio i rezultat dana. Iza sebe ostavila je Anju Popović iz „SFS Borca“ i Elenu Stevanović, >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << takmičarku „Kolubare“.
U ekipnom plasmanu, posada „Čika Mate“ (Vukojević, Ćorić, Pantelić) osvojila je prvo mesto sa 534 boda, ispred „Smedereva“ i „Kikinde“ sa po 525 osvojenih bodova.
Foto: Nikola Marić
Pogledaj vesti o: Kolubara,   Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Piroćanci dominirali na Prvenstvu Srbije serijskom vazdušnom puškom

Izvor: JužneVesti.com, 30.Apr.2018, 09:45

Takmičari pirotske družine Milorad Mančić Lukanjac osvojili su titule u sve četiri ekipne kategorije na Prvenstvu Srbije serijskom vazdušnom puškom, koje je održano u Gornjem Milanovcu...Za medalje su se borili strelci i strelkinje u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji, a članica Lukanjca 18-godišnja...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.