Izvor: HotSport.rs, 11.Jun.2016, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA ISTORIJU: Vels poveo golčinom Bejla (VIDEO)

Garet Bejl doveo je ekipu Velsa u vođstvo izuzetno lepim golom Gareta Bejla iz slobodnog udarca.

Krilni fudbaler Reala iz Madrida postigao je prelep gol protiv Slovačke za vođstvo svoje reprezentacije od 1:0 u meču prvog kola Grupe B šampionata Evrope koje se trenutno održava u Francuskoj.

( >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Youtube/King CR7)
Ovo je ujedno bio i prvi gol koji je tim Velsa postigao na šampionatu Evrope u istoriji ove ostrvske zemlje.
RAT NA ULICAMA MARSEJA: Gaženja, krv, razbijene glave… (VIDEO) (FOTO)
The post ZA ISTORIJU: Vels poveo golčinom Bejla (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bejlov slobodnjak? Slovake muči već 10 godina!

Izvor: Mondo, 11.Jun.2016

Geret Bejl je prvi gol u dresu reprezentacije Velsa postigao protiv Slovačke pre tačno deset godina. Ovog juna upisao je i prvi gol za Vels na evropskim prvenstvima. Protiv istog protivnika. Na isti način!..Deluje neverovatno, ali je istinito!..Reprezentacije Velsa i Slovačke po prvi put igraju na...

Nastavak na Mondo...

Istorijski trijumf Velsa protiv Slovačke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jun.2016

Fudbalska reprezentacija Velsa savladala je Slovačku 2:1 (1:0) u utakmici prvog kola B grupe na šampionatu Evrope u Francuskoj...Pred 40.000 gledalaca u Bordou strelci za trijumf u prvoj utakmici Velšana na šampionatima Evrope u istoriji bili su Geret Bejl u 10. minutu iz slobodnog udarca i Hal Robson-Kanu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.