Tyga spotom za Ayy Macarena!“ osvojio fanove (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Dec.2019, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tyga spotom za "Ayy Macarena!“ osvojio fanove (VIDEO)

Dvostruki lider Billboardove liste singlova i redovan artist na prvom mestu američke hip hop liste, zvezda predstojećeg EXIT festivala Tyga(Thank You God Always) brojne fanove širom sveta obradovao je spotom za svoju najnoviju pesmu “Ayy Macarena!”.

Svega nekoliko nedelja nakon što se pojavila na platformi Youtube, i samo pet dana nakon objavljivanja zvaničnog videa, ova pesma prešla je cifru od 50 miliona pregleda i već sada je potpuno jasno da će ova verzija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jedne od najpoznatijih španskih dance pesama postati novi klupski hit.

Specijalno za ovaj spot, Tyga je pozajmio čuveno žuto odelo i šešir koje je Jim Carrey nosio u filmu „The Mask“ iz 1994. godine,a nije štedeo ni kada su u pitanju reference na originalnu pesmu “Macarena”, s obzirom na to da se u spotu pojavljuje i duo Los Del Rio koji stoji iza jedne od najslušanijih pesama svih vremena.

“Ayy Macarena” postala je toliko popularna da se mogla čuti čak i na proslavi rođendana P. Diddyjevih bliznakinja na kojoj je bila prisutna Kylie Jenner. Najmlađoj milijarderki na svetu, sudeći po reakciji, nije bilo najprijatnije da sluša pesmu svog bivšeg momka, s kojim je bila u vezi od 2014. do 2016. godine.

Jedan od vodećih repera današnjice ove godine izbacio je svoj sedmi studijski album “Legendary” koji je prebacio i platinasti tiraž, a u svoju gotovo 15 godina dugu karijeru do je sada upisao neverovatna 74 singla i čak 30 miliona Spotify slušanja mesečno, kao i hitove sa facama među kojima su Santana, Drake, Offset, DJ Snake i Snoop Dogg.



Muzičke superzvezde, istinske legende i vodeći izvođači današnjice predvode prvih 20 imena objavljenih za veliku proslavu 20 godina EXIT festivala koja će biti održana od 9. do 12. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi. Na veliku proslavu 20 godina Exita prvi stižu David Guetta,Tyga,James Arthur,Fatboy Slim,Boris Brejcha,Artbat,ZHU,Meduza, Sepultura, Kosheen, Roni SizeiLTJ Bukem,M.O.D.(Method of Destruction), Moscow Death Brigade,Crippled Black Phoenix, She Past Away, Bury Tomorrow, Buč Kesidi, E-play i Love Hunters.

U toku je velika novogodišnja akcija u kojoj se kupovinom ulaznice za jubilarni, dvadeseti rođendan EXIT festivala po promotivnoj ceni od6.490 dinara, na poklon mogu dobiti i festivalske ulaznice za Sea Star u Umagu i Sea Dance na budvanskoj plaži Buljarica! Akcija traje do kraja godine i dovoljno je samo da se svi postojeći i budući kupci posle registruju u periodu od 1. do 29. februara na sajtu exitfest.org gde mogu i da kupe ulaznice, kao i direktno u prodajnoj mreži Gigs Tix. Turistički paketi za EXIT i druge festivale nalaze se na sajtu exittrip.org.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.