Pronađene piramide na Marsu?! Uverite se i sami da li je tako (video)

Izvor: Scandal.rs, 24.Jun.2015, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađene piramide na Marsu?! Uverite se i sami da li je tako (video)

Struktura je “veličine automobila”, ali lovci na vanzemaljce pretpostavljaju da je reč o vrhu daleko veće konstrukcije, koja se nalazi ispod površine.

Kao dokaz u prilog ovih tvrdnji, na Jutjub kanalu ParanormalCrucible objavljen je snimak, koji je Nasin rover “Kjuriositi” zabeležio sedmog maja.

Gotovo savršen dizajn i oblik” znači da je piramida “rezultat inteligentnog projektovanja, a ne iluzija svetlosti i senke“, navodi ParanormalCrucible.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << />
Najnovija tvrdnja, međutim, još jednom skreće pažnju na teoretičare zavere koji veruju da su civilizacije, uključujući i našu, tajno posetile Mars i tamo izgradile naselja.

U novembru je žena, poznata kao “Džeki”, pozvala američku radio-stanicu Coast to Coast AM i “priznala” da je videla ljude u odelima na Marsu 1979. godine. Ona je navela da ih je videla putem prenosa uživo dok je radila u timu koji je skidao telemetrijske podatke sa lendera Viking.

Onda sam videla dva muškarca u svemirskim odelima – ne kabastim kakva smo obično koristili, više su ličila na zaštitna odela. Pojavili su se na horizontu i išli prema Viking eksploreru“, rekla je ona u radio-programu.
Pogledaj vesti o: Jutjub,   Rover

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.