Prestigao sam je na Jutjub trendingu... - Hrvatski predstavnik na Evroviziji BEZ DLAKE NA JEZIKU rekao šta misli o Priji

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 23:27

"Prestigao sam je na Jutjub trendingu..." - Hrvatski predstavnik na Evroviziji BEZ DLAKE NA JEZIKU rekao šta misli o Priji

Izjasnio se bez ikakve zadrške.

Marko Purišić, poznatiji pod umetničkim imenom Bejbi Lazanja, napravio je haos na društvenim mrežama nakon što je odneo pobedu na hrvatskom muzičkom festivalu "Dora" i na taj način obezbedio odlazak na Evroviziju u Švedsku.

Nakon njegove pobede, društvene mreže ne prestaju da bruje o nastupu i pesmi Bejbi Lazanje, a kladionice predviđaju da bi njegova pesma "Rim Tim Tagi Dim" mogla čak i da odnese pobedu na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prestižnom muzičkom takmičenju u maju.

Međutim, hrvatski predstavnik na Evroviziji sada je otkrio i kakvo mišljenje ima o našoj predstavnici Teya Dori, koja će na pomenutom takmičenju nastupati sa pesmom "Ramonda". On ne krije da mu se Teya Dora zaista dopada, a spomenuo je i da bi ušao u neku saradnju sa mladom pevačicom.

- Sviđa mi se, top mi je. Drago mi je da je ona pobedila, jedva čekam da se upoznamo. Već su počeli komentari kako mene upoređuju sa Karijom, a nju sa Lorin. Mislim da bi bilo najlogičnije da sa vašim evrovizijkim predstavnikom snimim duet, s obzirom na to da smo oboje u istim vodama. Ja sam otvoren za saradnju - rekao je Marko.

Nakon što je prokomentarisao našu predstavnicu na Evroviziji, hrvatski muzičar osvrnuo se i na veliki uspeh koji je naša poznata pevačica Aleksandra Prijović doživela u Hrvatskoj, kada je napunila čak pet zagrebačkih arena, te je iskoristio priliku i da joj se obrati direktno:

- Meni je drago. Žena treba biti ponosna, uspela je ono što je malo ko. Svaka joj čast. Meni je zato bilo drago. Meni je bila čast kada sam je na Jutjub trendingu prestigao, jer je ona ogromna zvezda. Aleksandra, očigledno ti dobro ide i samo tako nastavi - rekao je Marko za "K1 TV".

Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.