Izvor: Piplmetar.rs, 05.Jun.2023, 03:32

Pojavio se snimak Jokića kako stavlja burmu na patike pred meč

Nigde bez venčanog prstena

Printskrin: Youtube/@6toHombreLATAM


Poznato je da je Nikola Jokić našao način da na svakoj utakmici nosi burmu, te da istu veže na patikama i tako dominira na NBA parketima!
Napokon se pojavio i video snimak na kom se vidi kako Jokić uopšte stavlja burmu na patike, pre nego što izađe na teren.
Jokić je u brak sa Natalijom ušao >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << 2020. godine, u međuvremenu su dobili i ćerkicu, a podsetimo da NBA liga ne dozviljava da se na rukama nosi bilo kakav nakit kako se igrači ne bi povredili
Como en cada partido, Nikola Jokic se saca el anillo y lo usa en sus zapatillas. El último romántico.pic.twitter.com/8lw6T8QIei— Sexto Hombre (@6toHombreLATAM) June 5, 2023
(Telegraf.rs)


Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.