Izvor: Piplmetar.rs, 07.Maj.2023, 10:31

PAO POLJUBAC U RUKU! Ova zadrugarka je Zvezdanu skočila u krevet nakon raskida sa Majom (video)

Maja Marinković poslala je Valentinu Stanković da joj pokupi stavri iz izolacije.
Maja Marinković i Zvezdan Slavnić • youtube


Ona ju je poslušala i sva srećna odletela kod Zvezdana Slavnića, uvalila mu se u krevet i pokušala da sazna šta se >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << dogodilo. Nije krila sreću jer se „otarasila“ Maje.
– Šta je bilo? – pitala je Valentina.
Maja Marinković i Zvezdan Slavnić
– Daj ne za*ebavaj me, pusti me da odspavam – rekao je Zvezdan.
– Okej – poljubila ga je u ruku.
Maja Marinković i Zvezdan Slavnić
Podsetimo, Maja Marinković opet je razorila odnos dva partnera, Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića. Vest da se našla u ljubavnom trouglu odjeknula je na našim prostorima, ali je ipak njena igra bila „kratkog daha“
Detaljnije u nastavku teksta.
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Zvezdan nakon raskida sa Majom BACIO OKO NA OVU ZADRUGARKU Odbila ga, pa joj on joj ODGOVORIO: "Je l' moguće da ti se sviđaju deca od 25 godina?"

Izvor: Blic, 07.Maj.2023

Maja Marinković nedavno je raskinula kratkotrajnu romansu sa Zvezdanom Slavnićem, međutim on je po svemu sudeći rešio da ne sedi skrštenih ruku, već se brže-bolje ponovo bacio u promet kako bi našao novu ljubavnicu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.