Obara sve rekorde – pesma o vozačkoj dozvoli novi hit na internetu

Izvor: 011vodič.com, 19.Jan.2021, 12:22

Obara sve rekorde – pesma o vozačkoj dozvoli novi hit na internetu

Iako smo tek na sredini januara, pesmu “Drivers License” mnogi već nazivaju svojevrsnim hitom 2021. godine.
Foto: YouTube/printscreen
Reč je o debitantskoj numeri sedamnaestogodišnje Diznijeve zvezde Olivije Rodrigo, koji dominira muzičkim listama, ali i društvenim mrežama.
Rolling Stone ju je nazvao “pesmom koju morate znati”, piše Index.
Nostalgična numera uz pratnju klavira polako se gradi kao priča o tome kako je 17-godišnjakinja napokon >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << dobila svoju vozačku dozvolu. Ali važnu okolnost kvari slomljeno srce: uspeh je trebalo da proslavi s bivšim dečkom koji ju je ostavio zbog “starije plavuše” koja predstavlja, peva Rodrigo, “sve ono u šta je nesigurna”.
Tako se Rodrigo vozi predgrađima, slomljenog srca, ljuta, pitajući se je li bilo koje osećanje ikad bio stvarno.


“Drivers License” je objavljena pre 7 dana i dosad već ima preko 28 miliona pregleda na YouTube-u.
Samo tri dana nakon premijere, pesma je srušila rekord na Spotify-ju: postala je numera (koja nije praznične tematike) s najviše preslušavanja u jednom danu – 15 miliona. Dan kasnije pesma je srušila vlastiti rekord, jer je tad zabeleženo 17 miliona preslušavanja.
– Ovo ne možemo uporediti ni sa čim dosad – oglasili su se iz Spotify-ja.
– Spotify nikad nije video novijeg umetnika koji tako dominira od samog početka i jednostavno nastavlja da raste. Bez presedana je – rekli su iz kompanije Billboard.




Ko je Olivija? Rodrigo je karijeru započela u Diznijevim projektima. Pre pet godina dobila je ulogu u seriji Bizaardvark, a imala je i glavnu ulogu u High School Musical: The Musical: The Series.


Olivija je i pre ove pesme bila veoma popularna među tinejdžerima. Na TikToku i Instagramu ima milione pratilaca. U tinejdžerskim krugovima jedno se vreme govorilo o njenoj vezi s kolegom iz High School Musical, Džošuom Basetom, s kojim je u međuvremenu raskinula. Nagađa se da je upravo njemu posvećena “Drivers License”.



The post Obara sve rekorde – pesma o vozačkoj dozvoli novi hit na internetu appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.