ONA ME JE S*KSUALNO ISKORISTILA! Sve priznala! Ti si bio moja igračka, a sad ZBOGOM! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2017, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONA ME JE S*KSUALNO ISKORISTILA! Sve priznala! Ti si bio moja igračka, a sad ZBOGOM! (FOTO)

"Ti si moja kuca".

Ljubav između Branke Okuke i Mladena Vuletića je definitivno pukla, bar s jedne strane. Vuletić sve vreme tvrdi da je i dalje voli, kao i ona njega, a ona više ne želi ništa da ima s njim.

Pogledajte OVDE kako su se Branka i Mladen pipkali i ljubili. 

Foto: Youtube printscreen/Parovi TV HAPPY

Vuletić se zatim žalio (ne baš iskreno), da sve žene u rijalitiju njega seksualno koriste, da bi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bile u centru pažnje. Podsetimo, on je imao seks i sa popularnom Aleksandrom Subotić u "Snajkama".

Branka je zatim potvrdila Vuletićeve navode.

- Jeste, iskoristila sam te! On je moja igračka, potrčko. Donosi mi doručak. Ti si bio moja kuca, mrtav si za mene. Apelujem na produkciju da spreče Mladena da mi prilazi. Ti si dno, ljudska nakaza! - ređala je Branka.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Jutjub,   Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.