NJEGA OPTUŽUJU DA JE LOŠ  PRIMER DECI! Baka Prase se sada oglasio povodom tragičnog masakra u školi

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 16:02

NJEGA OPTUŽUJU DA JE LOŠ PRIMER DECI! Baka Prase se sada oglasio povodom tragičnog masakra u školi

"Umesto da svi izmišljaju razlog..."

U školi na Vračaru "Vladislav Ribnikar", dogodila se teška tragedija kada je dečak od 14 godina ubio osmoro učenika, ali i čoveka koji je radio kao obezbeđenje u školi.

Povodom ovog tragičnog događaja oglasio se popularni Jutjuber Bogdan Ilić, Baka Prase, koji je i sam bio optuživan da ima loš uticaj na decu.

Na meti je osuda bio zbog svog jutjub kanala, a sada se oglasio kako bi izjavio saučešće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porodicama nastradalih, te im poslao poruku da treba svi da se pomolimo, a ne da se traži razlog i krivac:

- Želeo bih da izjavim saučešće ožalošćenima. Takođe umesto da svi sad izmišljaju šta je razlog i zašto se to desilo i ko je kriv, treba svi zajedno da budemo uz svoje bližnje, uz svoju decu. Dogodila se tragedija koja ne treba da se produbljuje, već treba svi da se potrudimo da se ne ponovi... Pomolimo se za sve nastradale i njihove porodice - napisao je Bogdan.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.