Izvor: Blic, 03.Maj.2023, 11:14

OSMORO ĐAKA I ČUVAR BEZ ZNAKOVA ŽIVOTA Nove pouzdane informacije: Šta su policajci i lekari zatekli na mestu pucnjave u školi na Vračaru (FOTO, VIDEO)

U Osnovnoj školi na "Vladislav Ribnikar" na Vračaru jutros oko 8 časova došlo je do pucnjave. Prema do sada poznatim informacijama, pucao je dečak, 14 godina, ubijen je radnik obezbeđenja. Prema prvim informacija, ranjeno je najmanje četvoro učenika, kao i jedna nastavnica. Učenik je uhapšen. Nezvanične informacije kažu da je, osim radnika obezbeđenja, ubijeno i nekoliko dece, ali ta informacija još nije zvanično potvrđena. Mediji spekulišu o brojkama od 6 do 8 nastradale dece.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UBIJENO OSMORO ĐAKA I ČUVAR Nove pouzdane informacije: Šta su policajci i lekari zatekli na mestu pucnjave u školi na Vračaru (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 03.Maj.2023

U Osnovnoj školi na "Vladislav Ribnikar" na Vračaru jutros oko 8 časova došlo je do pucnjave. Prema najnovijim informacijama koje su nezvaninčo potvrđene "Blicu", ubijeno je osmoro dece i jedan radnik obezbeđanja. Šestoro dece i jedan nastavnik te škole su ranjeni i trenutno su zbrinuti u Urgentnom...

Nastavak na Blic...

Objavljen snimak privođenja učenika koji je ubio osmoro dece i čuvara škole na Vračaru VIDEO

Izvor: B92, 03.Maj.2023

Učenik K. K. (14) uhapšen je odmah posle pucnjave u školi, u kojoj je upao na čas istorije, i u tom kabinetu ubio osmoro dece i čuvara škole...Dečak je pucao u školi "Vladislav Ribnikar" i ubio osmoro dece i radnika obezbeđenja, saopštio je MUP...Podsetimo, sedmak je upao na čas istorije i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.