Izvor: Blic, 03.Maj.2023, 11:13

"VIDELA SAM KAKO OBEZBEĐENJE PADA NA POD! POČELA SAM DA TRČIM..." Svedočenje devojčice iz škole gde je došlo do pucnjave: "Znala sam ga, čuli su se neprekidni pucnji"

U Osnovnoj školi na "Vladislav Ribnikar" na Vračaru jutros oko 8 časova došlo je do pucnjave. Prema do sada poznatim informacijama, pucao je dečak, 14 godina, ubijen je radnik obezbeđenja. Prema prvim informacije ranjeno je najmanje osam učenika, kao i jedna nastavnica. Učenik je uhapšen.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OSMORO ĐAKA I ČUVAR BEZ ZNAKOVA ŽIVOTA Nove pouzdane informacije: Šta su policajci i lekari zatekli na mestu pucnjave u školi na Vračaru (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 03.Maj.2023

U Osnovnoj školi na "Vladislav Ribnikar" na Vračaru jutros oko 8 časova došlo je do pucnjave. Prema do sada poznatim informacijama, pucao je dečak, 14 godina, ubijen je radnik obezbeđenja. Prema prvim informacija, ranjeno je najmanje četvoro učenika, kao i jedna nastavnica. Učenik je uhapšen....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.