NE STIŠAVA SE BURA OKO SRBA IZ SLOVANA Slovaci zbog tzv. Kosova sada strepe od UEFA

Izvor: 011vodič.com, 25.Jul.2019, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE STIŠAVA SE BURA OKO SRBA IZ SLOVANA Slovaci zbog tzv. Kosova sada strepe od UEFA

Foto: screenshot youtube / Promo Dosta bure izazvala je utakmica drugog kola kvalifikacije za Ligu Evrope između Slovana iz Bratislave i Feronikelija iz tzv. države Kosovo. Foto: youtube printscreen / Promo Slovan Bratislava Navijači Slovana, uprkos upozorenjima UEFA, pružili su podršku Srbiji za vreme utakmice sa Feronikelijem. Najvatrenije pristalice slovačkog >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kluba dospele su u centar pažnje razvivši zastave na kojima je pisalo: “Nema predaje!”, aludirajući na južnu pokrajinu Kosovo i Metohiju. Takođe podrška je upućena i fudbalerima Aleksandru Čavriću i Dejanu Dražiću, kao i treneru Vladimiru Radenkoviću, koji su odbili da nastupaju na meču sa Feronikelijem. Povodom ove njihove odluke oglasila se i UEFA koja je opomenula klub iz Bratislave i njene navijače, pa se tokom dana oglasio i klub Slovan na svom zvaničnom sajtu uz molbu svojim navijačima. – Obraćamo se svojim navijačima veoma važnim povodom. Pozivamo i tražimo od navijača koji budu večeras na stadionu Tehelne pole na susretu sa Feronikelijem da se uzdrže od bilo kakvih parola u vezi sa političkom situacijom koja se tiče našeg protivnika. Predstavnici UEFA su nam jasno stavili do znanja da će svako uplitanje politike surovo i beskompromisno kazniti na štetu našeg kluba i fanova. To znači da Slovan može da dobije ne samo visoku novčanu kaznu, već i mnogo bolniju u vidu zatvaranja stadiona za sledeću utakmicu koju budemo igrali u Evropi. Ovim putem želeli smo da vas obavestimo o situaciji, jer je za nas zaista važno da izbegnemo bilo kakve oštre sankcije UEFA – navodi se u saopštenju Slovana. Očigledno da i pored molbe pristalice Slovana nisu poslušale direktivu, te se očekuje da UEFA sankcioniše slovačkog predstavnika. FILMSKA PRIČA MILANA PAVKOVA Od benzinske pumpe do odbijanja kineskih miliona i mezimca severa POTPUNO LUDILO Huligani se jurili sekirama po Zagrebu i sve to snimali! /VIDEO/ “NE SMEMO DA KALKULIŠEMO!” Marin je […] More
The post NE STIŠAVA SE BURA OKO SRBA IZ SLOVANA Slovaci zbog tzv. Kosova sada strepe od UEFA appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.