Lion: Eksplozija na krovu zgrade Univerziteta! VIDEO

Izvor: Mondo, 17.Jan.2019, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lion: Eksplozija na krovu zgrade Univerziteta! VIDEO

Snažna eksplozija i požar dogodili su se danas na krovu zgrade Univerziteta u Lionu, pri čemu su lakše povređene tri osobe, saopštili su francuski zvaničnici.

Foto: youtube/screenshot/Public news

To područje je evakuisano nakon eksplozije koja se jutros dogodila, a kako je saopštila regionalna vatrogasna služba, požar je stavljen pod kontrolu ubrzo nakon toga, preneo je AP.

Slike objavljene >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na društvenim mrežama pokazale su ogromne oblake crnog dima i plamen koji se uzdiže iznad kampusa u predgrađu Liona Vilurban.

BREAKING: Suspected gas #explosion rocks university in #Lyon, France (VIDEO)https://t.co/0E62naKOMApic.twitter.com/yfTNui5GhC

— RT (@RT_com) 17. јануар 2019.

Univerzitet je rekao da su čuli višestruke eksplozije i da je do njih došlo tokom radova na renoviranju.

Grad Vilurban je objavio da je eksplozija "slučajna", bez elaboriranja.

I grad i univerzitet su insistirali da nema rizika od hemijskog curenja.

Eksplozija se dogodila nekoliko dana nakon eksplozije i požara u Parizu, očigledno izazvanih curenjem gasa u pekari, kada su poginule četiri osobe, a desetine povređene.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Eksplozija na krovu zgrade univerziteta u Lionu

Izvor: RTS, 17.Jan.2019

Snažna eksplozija i požar dogodili su se na krovu zgrade Univerziteta u Lionu, pri čemu su lakše povređene tri osobe, saopštili su francuski zvaničnici. . To područje je evakuisano nakon eksplozije koja se jutros dogodila,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.