LEGENDE NIKADA NE UMIRU! ĆERKA ĐORĐA BALAŠEVIĆA PODELILA REČI U NJEGOVU ČAST: Pretužno

Izvor: 011vodič.com, 28.Mar.2021, 17:36

LEGENDE NIKADA NE UMIRU! ĆERKA ĐORĐA BALAŠEVIĆA PODELILA REČI U NJEGOVU ČAST: Pretužno

Đorđe Balašević, Foto: Printscreen Youtube




Jovana Lola Balašević, ćerka Đorđa Balaševića, podelila je na svom Instagram profilu fotografiju grafita ispisanog u čast njenom ocu.
“Pa dobro, gde si ti?” napisao je neko na zidu.
foto: Instagram printscreen Svi ljubitelji Balaševićevih pesama znaju da je ovo zapravo naziv njegove pesme iz 2000. godine, koja je i danas veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << hit.
Podsetimo, Đorđe Balašević preminuo je 19. februara ove godine, a nakon njegove smrti Lola je mnoge raznežila videom koji je podelila na društvenim mrežama.
Na snimku se moglo videti kako Đorđe i Olivera uživaju s unukama na proslavi njegovog rođendana u dvorištu njihove kuće u Novom Sadu.




“Volim te, tata, podario si mi najljepši mogući život. Vidimo se u dvorištu”, napisala je tada.
(Espreso)



The post LEGENDE NIKADA NE UMIRU! ĆERKA ĐORĐA BALAŠEVIĆA PODELILA REČI U NJEGOVU ČAST: Pretužno appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.