KAO BLIZNAKINJE! Jana pokazala svoju naslednicu, šokiraćete se kad vidite koliko liče (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2021, 13:59

KAO BLIZNAKINJE! Jana pokazala svoju naslednicu, šokiraćete se kad vidite koliko liče (FOTO)

Preslikane!

Pevačica Jana Todorović trudi se da svoj privatni život saćuva od očiju javnosti koliko je to moguće.

A svoju mezimicu, Kristinu Džulijen, trudila se da je ne eksponira previše.

Ipak, povog puta, Jana je napravila izuzetak i objavila Instagram storij sa fotografijom svoje naslednice.

- Moj život - napisala je pevačica uz objavu.

Kristina dugo nismo imali prilike da vidimo, ali je sasvim jasno da je izrasla u pravu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lepoticu. Mnogi su prokomentarisali da neverovatno podseća na majku.

A post shared by Dragana Todorovic (@janavip2011)

- Imam ćerku i trudim se da provodim što više vremena sa njom. Radim kao svaka druga osoba svoj posao, naš privatan život ne trpi zbog naših radnih obaveza. Snalazim se dobro u inostranstvu, ne znam šta da kažem. Od jutra listam naše novine i pratim sve što treba, ali nisam nešto opterećena - rekla je Jana 2017. godine.

Inače, Kristina Džulijen je rođena u Americi, a pevačica ju je dobila u braku sa biznismenom Ivanom Todorovićem sa kojim je u braku od 1995. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.