KRIVE ŠTIKLE: Premijerka se pružila koliko je dugačka

Izvor: Kurir, 17.Okt.2012, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRIVE ŠTIKLE: Premijerka se pružila koliko je dugačka

Šefica australijske vlade Džulija Gilard pala je u toku zvanične posete Nju Delhiju dok se udaljavala od groba Mahatme Gandija

NJU DELHI - Australijska premijerka Džulija Gilard pružila se koliko je dugačka pošto je iskrenula nogu u cipeli na štikle.

Da nezgoda bude veća, sve to desilo se u toku državničke posete Indiji, tačnije u Nju Delhiju dok se udaljavala od groba Mahatme Gandija.

Gilardova je pala tako što je sa puteljka zgazila na travu gde joj je noga skliznula, objavio je Dejli mejl.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte: Premijerka Australije pala dok je polagala venac na Gandijev grob

Izvor: Blic, 17.Okt.2012

Prva žena premijer Australije, Džulija Gilard, doživela je neprijatnu situaciju prilikom polaganja venca na grob Mahatme Gandija u Indiji, kada joj se potpetica na cipeli zaglavila u travi. Srećom, dočekala se na kolena i ruke. ..Kasnije se smejala ovom incidentu, rekavši da, za razliku od muškaraca...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.